УПИС

Loading the player ...

 

Ови редови су намењени онима који желе да своје школовање наставе у Пријепољској гимназији.
Дакле, зашто гимназија?

На ово питање могли бисмо одговорити опет питањем: А шта друго него гимназија?
Наравно, не могу сви у гимназију. Када ово говоримо, мислимо на оне који пред собом имају циљ, визију своје будућности, који себе сутра виде у улози лекара, правника, професора, инжењера... Они, који се определе за неко техничко или занатско занимање одабраће неку другу школу.

Просто речено, гимназија вам пружа најпотпунија знања и најбоља је припрема за студије на било коме факултету.

Пријепољска гимназија се, у свом веку постојања, потврдила, јер је дала бројне генерације врхунских стручњака, у свим областима, наукама и занимањима. Све је то резултат услова који у њој постоје: нова школска зграда, потпуна стручна заступљеност наставе, спортска дворана, кабинетска настава, учила и опрема, библиотека са читаоницом, информатички кабинети, такмичења којима се афирмише знање и амбиција...

У нашој школи уписује се 90 ученика у први разред: два одељења друштвено-језичког и једно природно-математичког смера, изучавају се четири страна језика: енглески, немачки, француски и руски.
Ако сте у овоме препознали оно што вам треба, што очекујете, дођите, ми вас очекујемо.

Ако ово није било довољно погледајте шта су уписали ученици Пријепољске гимназије у првом уписном року у последњечетири године (јун 2011, јун 2012,јун 2013 и јун 2014).